IVT luftvärmepump

Det finns en uppsjö av luftvärmepumpar på marknaden. Vi monterar de allra flesta märken, men vi rekommenderar ofta IVT:s luftvärmepumpar eftersom de är byggda för att producera värme i första hand. IVT:s pumpar är utvecklade för vårt klimat och ger mer energi än de tar – ända ner till minst -30°C.

IVT ger mest värme

Luftvärmepumpar kan ju som bekant också användas som luftkonditionering och där lägger de flesta andra märken sitt krut. Det är därför IVT har toppresultat på www.energimyndigheten.se.

Vi säljer marknadens mest effektiva luftvärmepump – IVT. Den finns i två modeller; IVT Nordic Inverter SilverLine och IVT Nordic Inverter PR-N. Båda modellerna finns i två olika utföranden. Du kan läsa mer om detta här nedanför. I våra paket ingår 10 års garanti på kompressorn, montering mm.

Fråga oss om luftvärmepumpar

Vill du veta mer om IVT luftvärmepumpar och vad vi kan göra för dina uppvärmningskostnader? Fyll i formuläret här intill, eller ring oss på 063-12 35 30.

IVT Nordic Inverter SilverLine

243_nordic-inverter_khr_n-220x184

Vår premiummodell, IVT Nordic Inverter SilverLine, bygger vidare på tekniken som under flera år varit obesegrad i Energimyndighetens tester. Dessa förbättringar gör att du nu kan sänka dina värmekostnader med upp till 70 procent.

Läs mer om IVT Nordic Inverter SilverLine här »

IVT Nordic Inverter PR-N

img1

Vår senaste luft/luftvärmepump har fått ärva alla framgångsfaktorer från sina föregångare och kan därför stoltsera med smått fantastiska besparingsegenskaper. Den passar bäst för mellanstora och mindre hus och är en sann värmepump i ordets rätta bemärkelse.

Läs mer om IVT Nordic Inverter PR-N här »

Avbetala ditt köp hos oss!

Samtliga installationer och tjänster inkl material (utom överlåtelsebesiktningar) kan du välja att avbetala hos oss.

Via vår partner Wasa Kredit hittar du en månadskostnad som motsvarar dina önskemål. Hör av dig till oss på Oktopal så berättar vi mer »

Låt Tommy kontakta dig för mer information! Du kan också ringa på 063-12 35 30!