Jobba hos oss

Oktopal söker medarbetare inom bygg och fastighet

Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därför medarbetare med placering på våra kontor i Sundsvall, Östersund och Umeå. Är du Energiingenjör, Byggnadsingenjör, VVS-ingenjör som jobbar eller vill jobba med besiktning, utredning, projektledning eller liknande kanske din nästa arbetsplats är Oktopal.

Är du certifierad för energideklarationer, OVK, elrevisioner eller liknande så är det klart meriterande. Du kanske är egenföretagare som vill slippa all administration som hör ihop med företagandet?
Då bör du slå oss en signal så kan vi se om vi kan komma till en lösning som är bra för båda parter. Våra medarbetare arbetar självständigt och planerar och genomför uppdragen från första kundkontakt till fakturering.

Vi tror att du har en positiv attityd och trivs med att träffa nya människor i din vardag. Du måste ha B-körkort och bra datorvana.

Skicka din ansökan snarast till:
Tommy Elfström, VD
tommy@oktopal.se
070-304 04 88
Låt Tommy kontakta dig för mer information!
Du kan också ringa på 063-12 35 30
© Oktopal | Org.nr: 556669-0144
Design by RIPPLE46
crosschevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram